Lesrestaurant

Compaen VMBO heeft een sfeervol lesrestaurant. In dit lesrestaurant leren onze leerlingen alle praktische vaardigheden die nodig zijn om op een volwaardige manier deel te kunnen nemen aan het bedrijfsleven of vervolgopleiding. De begeleiding is in handen van een enthousiast team van HBR-docenten die de passie voor de vakken overbrengen.

Reserveren
Reserveren is noodzakelijk en kan uitsluitend per mail via ons mailadres: restaurant@compaenvmbo.nl U kunt minimaal één week en maximaal twee weken van te voren reserveren.

Graag ontvangen wij de onderstaande informatie voor uw reservering:
– Voor- en achternaam
– Aantal personen
– Telefoonnummer
– Eventueel dieetwensen

Uw reservering is pas definitief wanneer u van ons een bevestiging per mail ontvangt.

Prijzen
3 gangen menu €12,50
4 gangen menu €14,=

De bovenstaande prijzen zijn exclusief consumpties. Bij voorkeur graag betalen met pin, maar contact is ook mogelijk. U bent van harte welkom om zelf te komen genieten en te oordelen over onze culinaire talenten van morgen! Een fooienpot voor de leerlingen is aanwezig in ons lesrestaurant.

Data & tijden
Wij verzoeken u op tijd aanwezig te zijn, omdat anders dan in een regulier restaurant, onze leerlingen op een vastgesteld tijdstip uitserveren. Op de onderstaande tijden worden de deuren van ons lesrestaurant geopend.

  • woensdag om 17:15
  • vrijdag om 12:30
november
woensdag 16 nov 17:15
vrijdag 18 nov 12:30
woensdag 23 nov 17:15
vrijdag 25 nov 12:30
december
woensdag 14 dec 17:15
vrijdag 16 dec 12:30

Na de kersvakantie worden de nieuwe dagen bekend gemaakt voor de eerst volgende maanden. Houd onze website in de gaten.