Compaen VMBO sponsort de stichting KIKA

Compaen VBMO vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom steunen wij dit jaar KIKA Stichting Kinderen Kankervrij. ‘KIKA Stichting Kinderen Kankervrij is een stichting die zich inzet tegen kinderkanker. Doel van deze sponsorloop is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en verbetering van de kwaliteit van leven voor kinderen met kanker.

Compaen VMBO sponsort de stichting KIKA dit jaar voor de tweede keer. Onze brugklasleerlingen dragen hun steentje bij door op vrijdag 26 mei in 10 minuten zoveel mogelijk rondjes over een parcours rond de school te lopen. (Eén rondje is ongeveer 400  meter). Wij vragen de leerlingen om geld in te zamelen door het aantal rondjes dat ze denken te gaan lopen, te laten sponsoren. U bepaalt uiteraard zelf de hoogte van het bedrag. Het geld kan uw kind meenemen in de envelop. Deze moet uiterlijk op vrijdag 26 mei ingeleverd worden bij de mentor, zodat we het geld meteen dezelfde dag kunnen overhandigen aan de stichting KIKA.

De leerling die het meeste sponsorgeld binnenhaalt, krijgt een prijs en de leerling (jongen/meisje) die de meeste rondjes loopt, beschikbaar gesteld door Compaen. Ook is er een prijs voor de klas die het meeste geld binnen haalt.

De opbrengst van de sponsors is dus geheel voor KIKA!